Wallaaa

Nu jävlar har jag gått och blivit sugen på spagetti carbonara!
så varför inte bara läsa igenom ett litet gulligt recept på hur man gör en extra krämig spagetti carbonara.

Jag har för mig att en bra start kan vara att sätta en stor panna med vatten i och massa salt på högsta värme och låta vattnet koka. Antingen kan man göra som på TV4 att "förbereda" men icke sa nicke nu är det dags att klippa lite bacon sånt där som muslimer inte får äta ( men det får jag :D MOHAHAHAA ). från att ha klippt isär baconet kan det vara bra att låta dem schteeeka lite extra i en stekpanna så dem får en fin gyllenbrun färg eller varför inte låta baconet pressa lite, när man redan är på g kan man lika gärna få det knaprigt ! Jag som handskas så bra med saxar och annat dyligt borde nu i detta läge inse att vattnet kokar och spagettin åker i. Parmesanosten rivs i ett rivjärn ägg och grädde vispas ihop till något krämigt slem och sedan i med parmesanen. Sedan antar jag att det bara är att hälla allt i på en tallrik och njuta av maten. Jag antar även att det ska vara massa svartpeppar och annat skit i men vafan , krydda sjääälv jäääla nuuub ! och det där med antal g/kg/liter/ ägg och annat finns att hämta på: http://matforum.nu/index.php?action=printpage;topic=121.0   

Buon appetito! / Lalola


hej här är jag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0